Om oss

Vi var först i Skandinavien med att lansera denna 100-åriga holländska potatistradition i Sverige. Pommesen görs av potatis från Bjärehalvön och dubbel friteras enbart i svensk rapsolja .  Vår specialitet FISH & FRIES - (färsk torsk i pankopanering ) är utan tvekan stans bästa! 

Pulled beef och Pulled chicken BURGER tillagas på svensk högrev eller kyckling, marineras i olivolja ,öl och olika kryddor och tillagas på låg temperatur över natten i ugnen. Slow-cooked-meat Burger serveras med våra egna picklade och syrade grönsaker i durumvete hamburgerbröd.

BBQ wings, Crispy wings, friterad kycklinginnerfile eller våra mjölk och glutenfria chicken nuggets eller halloumi sticks och friterad blomkål om du inte vill ha kött. Kan beställas som side dish med eller utan pommes.

GLUTEN ALLERGISK? Beställ Pulled beef & Pulled chicken med fries & sallad. 

På vår AW SHOTLUCKAN meny hittar du alltid bra kombo med öl, vin eller shots till förmånliga priser! Alkoholfria allternativ finns. 

butty4.JPG

Är du sugen på något sött? Famous MILKSHAKES gjorda på äkta glass och bär lämnar dig inte besviken!

OLJAN filtreras och kontrolleras dagligen i vår specialbyggd fritös från Holland som vi är ensamma om i Skandinavien och är så klart PALM-OIL-FREE. Vi tänker miljövänligt och när rapsoljan är förbrukad lämnar vi den till recykling.

POTATISEN gör dig mätt länge och ger dig som enda kolhydrat alla vitaminer och mineraler din kropp behöver för dagen! Dessutom sänks GI-värdet på kolhydrater i vår fritös. Fettet gör att t o m de GI-höga potatisen kommer ned på mera anständiga nivåer. Gör du som engelsmännen och har på vinäger blir det ännu bättre ur den synpunkten.

Följ oss på Facebook och Instagram där du varje vecka hittar spännande erbjudande.  Välkomna!